woensdag 23 oktober 2013

Snail Mail Collective Herfst themaDeze keer nog 1 keer een blogpost over een Snail Mail met HERFST thema. Ik heb deze maand namelijk voor de eerste keer meegedaan met het Snail Mail Collective!

Ik was gekoppeld aan Beth, een leuk mens uit Boston. We bleken veel gemeen te hebben op het gebied van hobby's en werk en delen een positieve kijk op het leven.


Dit is wat ik voor haar in een envelop heb gedaan:

Een leuke tape ingepakt in een zakje van de Wibra )wat eigenlijk verkocht wordt om een cakepop in te doen) met herfstbladeren er op.

Een boekje van de Action heb ik gedecoreerd met een gedroogde hortensia van mijn eigen tuin. Ook heb ik wat in de zakjes van de Wibra andere gedroogde bloemen gedaan van de tuin. Ze was namelijk gek op de herfst kleuren en bladeren. Tevens had ik haar een link naar mijn adres gegeven via Google Maps zodat ze kon zien waar ik woon. Ze vond dat er veel groen was, dus heb ik haar een stukje van mijn natuur opgestuurd.

Een paar zelfgemaakte tags. Met het mooie papier van de Action. Ik heb het bruine papier van de HEMA gebruikt en wat stempels met positieve teksten er op.

Omdat ik het papier heel mooi vindt en omdat ik weet dat zij ook dingen doet met scrapbooking, heb ik wat papieren uit het herfstblok van de Action meegestuurd.

Ik vond deze postzegels met paddenstoelenthema in mijn voorraad, hoe leuk om die ook mee te sturen?

Wat kaartjes van de spellen die ik koop bij de kringlopen met allemaal herfst dingen er op.

En tot slot heb ik een paar zakjes gekocht die ze kan gebruiken met koken zodat ze ook de herfstdingen uit Nederland kan proeven.
Natuurlijk heb ik er in het Engels bij geschreven hoe ze het moet maken....
Ik hoop dat ze het leuk gaat vinden. Natuurlijk heb ik er nog een mooie brief bij gedaan.
En nu... afwachten wat ik van Beth ga krijgen. Spannend!!!!!


2 opmerkingen:

  1. Ze zal dit vast heel erg leuk vinden,Esther.
    Zeker weten.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Ans. Het duurt alleen zo lang voordat het pakje bij haar is... en die van haar bij mij... Hahahahahaha

    BeantwoordenVerwijderen