vrijdag 25 oktober 2013

Snail mail thema sprookjes

Hier weer een nieuwe post over een mail die ik heb verzonden. Dit keer naar Dorine, ook via de Facebook groep. Ik had een oproepje gedaan om met een nieuw iemand te gaan schrijven en zij
reageerde meteen positief.

LEUK!

Uitgangspunt was deze slinger van een sprookjes kwartet. Ik kocht laatst op een rommelmarkt een kwartet over Holland. Maar toen ik die opendeed... zat er ook een kwartet in met sprookjes.
Ik vond het wel een beetje zonde om deze te verknippen, maar ja... ik doe er anders ook niet zo veel mee, dus heb ik deze slinger gemaakt.
 

Omdat ik denk dat Dorine het ook leuk zou vinden om zelf nog een keer iets met deze kaartjes te doen, heb ik er ook kwartetkaarten in gedaan met als thema de wolf en de 7 geitjes. Wie weet kan ze deze nog eens verwerken in een snailmail voor iemand?
 

De laatste maanden heb ik bij verschillende rommelmarkten en kringlopen diverse spellen gekocht zoals memory. Al deze kaartjes heb ik stuk voor stuk doorgenomen (Jeetje, wat heb ik er veel!!!) en de kaartjes die met sprookjes te maken hadden uitgekozen. Zoals een koning, een heks, een prinses en kastelen.
 

Het welbekende boekje van de Action heb ik versierd met het plastic kant van de Action en met een kaartje van een memoryspel. En natuurlijk met wat uit de lettertang.
 
 

En dan wil je natuurlijk ook nog een leuke brief mee sturen. Ik wilde niet een standaard A4, maar wat dan wel? Ik heb een spelkaart als voorkant en als achterkant gedaan en allemaal witte blaadjes er tussen gemaakt. Op elk blaadje met een andere kleur glitterpen de brief geschreven en uiteindelijk aan elkaar gemaakt met een boekbind ring.
 

En dan.... Is dit het resultaat. Op Facebook zag ik dat Dorine er blij mee is. Dus nu ik weet dat het is aangekomen kan ik het hier plaatsen.

Fijn weekend allemaal.

3 opmerkingen:

  1. Hallo Tante Jannie, bedankt. Ik vond het ook weer zo leuk om te doen! Soms heb ik gewoon teveel idee├źn om allemaal uit te voeren. Maar dat herken je vast wel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik herken dat in ieder geval wel! En ook dat je iets eigenlijk zonde vindt om te gebruiken ;-)

      Verwijderen