dinsdag 8 oktober 2013

Verzonden herfst snail mail

Ik heb deze week een herfst thema post gemaakt voor Veronique. Ik had van haar een geweldige vogelmail gekregen en dacht... wat zal ik nu eens terug sturen?
Ik ken haar eigenlijk nog niet zo goed dus dan weet je nog niet favoriete kleuren, thema's enz.
Maar ik liep lekker met Koen te genieten van het mooie herfstweer, mijn moeder had mooi pompoenen mee voor op de tuintafel en dacht... dat ik een leuk thema!

Hieronder een foto van het geheel:Ik had gekeken bij de Wibra en daar hadden ze deze leuke tape met een uiltje, paddenstoelen en ook nog eens in de herfstkleuren. Dus die moest in ieder geval mee!


Ik vind het een hele leuke tape en zeker in combinatie met de pompoenen op de tuintafel was het een leuk gezicht voor de foto!


En dan nog een manier vinden voor de brief, ik wilde eens wat anders. Dus
heb ik correspondentiekaartjes van de Hema gebruikt, de Handig van de AH, plaatjes van de Wibra en de Action en maakte een soort collages.
Op de achterkant heb ik de brief geschreven en  op het laatst heb ik het met een boek bind ring vastgemaakt aan elkaar als een klein boekje.


Vervolgens maakte ik wat tags van herfstpapier (Action). Op de rommelmarkt in Woerden vond ik Memory spellen met kaartjes. Op sommige stond bijvoorbeeld een uiltje of een paddenstoel. Kortom, alle kaartjes die een beetje met herfst te maken hebben had ik verzameld. Toen heb ik deze envelopjes gemaakt met bakpapier en deze in een mapje gedaan. Dit had ik weer bij iemand anders op het blog gezien.


En dit is het totaal! Ik vind het er wel leuk uitzien. Jullie? Ik heb er nog wat papier bijgedaan in het thema omdat ik dacht dat ze het misschien wel leuk zou vinden om zelf ook nog wat te maken.

Dat was het voor nu, Doei!

5 opmerkingen:

 1. Ziet er gezellig uit zeg! Mooi gemaakt. Ik maakte afgelopen week ook een herfst snailmail, maar die moet nog op de post dus komt binnenkort op m'n blog.
  groetjes, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anne, dank je wel. Ik kijk graag naar je blog. Wat is het toch leuk om te doen he?

   Verwijderen
 2. Leuke snailmail! Ik ken je al een beetje via fb, maar het leek me leuk om ook via blogger je projectjes in de gaten te houden!
  Liefs Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Daphne, wat leuk dat je mij "kent" via Facebook en nu ook op mijn blog kijkt. Gezellig!
   Ik vergeet nog wel eens om dingen hier op te plaatsen... dat is jammer. Maar ik ga proberen om meer te laten zien van wat ik maak.

   Verwijderen
 3. Heel erg leuk gemaakt,Esther.
  Dat zal ze vast ook vinden.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen